Ce este RentFriends.ro

Rentfriends.ro este un site care vă permite să închiriați prieteni. Aveți posibilitatea să închiriați un prieten local pentru a participa la un film sau un restaurant sau cu cineva care să meargă cu dvs. la o petrecere sau la un eveniment. Închiriați-vă un prieten pentru a învăța un hobby.

Rentfriends.ro este strict un site platonic de prietenie. Rentfriends.ro nu este un site de dating sau agenție de escorte. Serviciile de pe rentfriends.ro sunt strict pentru scopuri de prietenie.

Cum funcționează rentfriends.ro?

Rentfriends.ro este extrem de ușor de utilizat. Indiferent unde locuiți, tot ce trebuie să faceți este să introduceți locația pe care doriți să o căutați pe pagina de căutare a unui prieten . Odată ce alegeți locația unde doriți să găsiți un nou prieten, veți vedea instantaneu prietenii disponibili aflați în acel domeniu. Puteți să vedeți fotografiile, si să le citiți profilurile . Dacă doriți să contactați prietenul, trebuie să vă înregistrați pentru a deveni membru al rentfriends.ro, achitând o mică taxă de membru. Odată ce deveniți membru înregistrat, puteți contacta imediat toți prietenii de pe RentFriends.ro.

Cum folosesc utilizatorii RentFriends.ro?

Oamenii folosesc rentfriends.ro pentru toate tipurile de activități prietenoase . Iată doar câteva exemple reale pe care utilizatorii le utilizează rentfriends.ro pentru:

Oamenii care călătoresc într-un oraș nou pot angaja un localnic pentru a le arăta în jurul orașului. Este întotdeauna bine să cunoașteți pe cineva din zonă care vă poate oferi informații de primă mână .
O solicitare comună este ca un membru să aibă o invitație la o petrecere de lucru, la nuntă sau la alt eveniment social și nu dorește să participe singur.
Cineva ar putea dori să vadă un film sau să meargă la un restaurant, dar nu are pe cine să meargă. Ei ar putea „închiria un prieten” pentru a merge împreună cu ei.
Mulți prieteni de pe rentfriends.ro au talente și abilități unice. Ei vă pot învăța o nouă limbă, vă pot instrui, împărtășiți un nou hobby, artă, dans și multe altele. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a întâlni oameni de diferite culturi și religii.
Oamenii care călătoresc frecvent pentru afaceri care caută să găsească prieteni locali să meargă la cină sau să meargă la bar . Este întotdeauna grozav să ai Prieteni în diferite orașe.
Oamenii care au un bilet suplimentar la un eveniment sportiv sau concert și nu vor să meargă singur. Ei pot „închiria un prieten” pentru a merge împreună cu ei.
Cineva ar putea dori un partener de antrenament pentru sala de sport. Închirierea unui prieten pentru a vă ajuta să vă motivați și să vă vedeți în timpul antrenamentului. De asemenea, poate fi mult mai ieftin decât să angajeze un antrenor personal.
Căutați doar pe cineva care să vă dea sfaturi personale. Există o mulțime de oameni care doresc doar să obțină sfaturi reale despre o situație și este întotdeauna minunat să obțineți un punct de vedere al celor din afară.
Cât costă prietenii?Majoritatea prietenilor de pe rentfriends.ro încep la doar 10 dolari pe oră, dar aproape toți sunt dispuși să negocieze sau chiar să renunțe la taxele în funcție de activitatea pe care o planificați cu ei.

Cum pot contacta prieteni?Odată ce deveniți membru puteți contacta oricare dintre prieteni prin telefon sau trimiteți un email .

Cum încep să încep?Cea mai bună parte din rentfriends.ro este că puteți viziona gratuit toate fotografiile și profilurile prietenilor. Acest lucru vă va permite să găsiți un prieten pe care sunteți interesat să îl întâlniți înainte de a vă alătura. .

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Prieten Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up